BAE Systems AB

Är du en teknisk person som vill arbeta på ett bolag där dina erfarenheter och ditt kunnande bidrar till att föra utvecklingen framåt? Har du en god analytisk förmåga och en förståelse för helheten? På uppdrag av BAE Systems Bofors söker AxÖ Consulting en Ändringstekniker/Beredare till Produktområde Land Produktion i Karlskoga. Vi letar efter dig som arbetar systematiskt och som uppskattar såväl produktionsnära som teoretiska eller datorbundna arbetsuppgifter.

BAE Systems Bofors AB är ett högteknologiskt företag som utvecklar och integrerar vapensystem. Företaget har ca 330 anställda, samtliga är placerade i Karlskoga. BAE Systems Bofors har ett omfattande samarbete med underleverantörer i närområdet. De huvudsakliga produkterna som tillverkas av BAE Systems Bofors AB är artilleripjäser, marina pjäser, intelligent ammunition, och fjärrstyrda vapensystem. Företaget tillhandahåller även teknologier och anpassat underhållsstöd samt är nationell resurs med unik spetskompetens vad gäller pjässystem inklusive avancerad ammunition.

Detta börjar som ett längre konsultuppdrag med möjlighet till anställning. Uppdraget kommer att pågå till 6 juli 2020.

BAE Systems Bofors erbjuder

BAE Systems Bofors är en del av en stor koncern vilket skapar globala möjligheter och internationella erfarenheter. Som anställd erbjuds du program för personlig utveckling och löpande utbildning om du har ambitioner att växa både på ett personligt och ett kompetensmässigt plan. För att du ska komma in i rollen tilldelas du från första dagen en senior mentor som du får stöttning av samt kan bolla utmaningar och idéer med.

Arbetsuppgifter

Som Ändringstekniker/Beredare hos BAE Systems Bofors kommer du att vara representant för Produktion i ändringsgrupper samt delta i utvecklings- och leveransprojekt. Produktområdets logistikfunktion, där ändringstjänst och produktionsberedning ingår, hanterar allt från order till leverans gällande material- och produktionsstyrning. Dina främsta arbetsuppgifter omfattar bl.a.:

  • Kalkylering av kostnader för införande av ändringar.
  • Hantering av ändringsordrar i form av mottagning av ordern, skapande av ändringsnotis, uppdatering av krysslista, skapande av tillverkningsorder samt stängning av ändringen då den är införd.
  • Planering av retroaktiva insatser i egen verkstad eller hos användaren/kunden.
  • Teknisk support mot monteringen.
  • Produktionsberedning/logistik i form av beredning och underhåll av artiklar och strukturer samt skapande och underhåll av operationslistor.

Du kommer att ha ett brett kontaktnät och ett nära samarbete med avdelningarna inköp, produktion och konstruktion/utveckling.

Önskvärda kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en utbildning med teknisk inriktning alternativt erfarenhet av produktionsberedning eller produktionsteknik eller liknande arbete. Tidigare erfarenhet från IFS, SAP eller liknande MPS-system är meriterande.  

Som person är du driftig och envis, tekniskt intresserad samt har en analytisk förmåga och förståelse för helheten. Du arbetar systematiskt och uppskattar såväl produktionsnära som teoretiska eller datorbundna arbetsuppgifter. Du arbetar lika bra självständigt som i grupp.

Du har goda kunskaper i såväl svenska som i vårt koncernspråk engelska, i både tal och skrift.

Information och ansökan

BAE Systems Bofors strävar alltid efter mångfald och ser därför gärna kvinnliga sökande. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Detta börjar som ett längre konsultuppdrag med möjlighet till anställning. Uppdraget kommer att pågå till 6 juli 2020.

Varmt välkommen med din ansökan, urval sker löpande.

Om BAE Systems

BAE Systems är en världsledande internationell högteknologisk koncern som utvecklar framtidens försvarssystem. Koncernen har fler än 84500 anställda och representeras i Sverige av affärsenheterna Weapon Systems och Vehicles med verksamhet i Karlskoga, Örnsköldsvik, Stockholm och Linköping.

AxÖ Consulting AB har mer än 50 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information besök gärna www.axoconsulting.se Varmt välkommen med din ansökan, vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Karlskoga
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2018/134
Kontakt
  • Olle Öijen, 0793373317
Publicerat 2018-07-04
Sista ansökningsdag 2018-08-12

Wróć do ofert pracy