AxÖ Consulting

AxÖ Consulting AB har mer än 50 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen. Vi arbetar med att förse regionens näringsliv och offentliga sektor med rätt kompetens. Vi sitter strategiskt placerade i Karlskoga och Örebro, två industristäder med flertalet välkända nationella och internationella bolag.

Har du höga ambitioner, stark drivkraft och förmåga att ställa om mellan arbetsuppgifter? Gör du ditt bästa, även när det tar emot? Vi söker en ansvarsfull Researcher som med sitt engagemang och intresse för service vill vara med och skapa framgång i vårt dagliga arbete.

Arbeta hos AxÖ Consulting

Rollen som Researcher hos AxÖ Consulting är rolig men också utvecklande, omväxlande och utmanande. Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats med högt i tak och stark gemenskap. Vi arrangerar kontinuerligt sociala aktiviteter då vi anser att nytta med nöje bygger starka team.

Vi är ett gäng som ställer höga krav på oss själva och vi kommer att ställa höga krav på dig. I gengäld arbetar vi alltid som ett lag och backar upp varandra när det behövs. Vi kommer att hjälpa dig att lyckas om du tar med dig rätt attityd och inställning till jobbet. Vi arbetar i en bransch med högre tempo än i de flesta och vi låter ingenting falla mellan stolarna. Det kräver en hög flexibilitet och en ständig förmåga att ställa om mellan arbetsuppgifter. Vi levererar en hög servicegrad till våra kunder och kandidater och är alltid i framkant. Därför är våra värderingar engagemang, ansvar och uthållighet.

Arbetsbeskrivning

Som researcher hos AxÖ Consulting kommer du att arbeta nära oss och kunderna i rekryteringsuppdragen. Du får inte vara rädd för försäljning och måste vara trygg i att ta externa kontakter. I dina arbetsuppgifter ingår att kartlägga branscher och företag för att finna de bäst lämpade kandidaterna på marknaden. Du kommer att genomföra intervjuer, vara med vid kravprofilstagning och ha initial kontakt med källor och kandidater samt vara behjälpliga med dokumentation och koordinering. I rollen ingår allmänna administrativa uppgifter kopplade till rekryteringsuppdragen såsom att skapa annonser, genomföra referenstagning, sammanställa rapporter samt arbeta i vårt rekryteringssystem Varbi recurit. Du kommer även att ha huvudansvaret för att driva ett operativt kommunikationsarbete genom att skriva marknadsmaterial och innehåll för nyhetsbrev, webben och sociala medier.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk examen, gärna med inriktning mot HR. Vidare bör du ha några års arbetslivserfarenhet samt mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska, i både tal och skrift. Körkort B är ett krav.

Hos oss är rollen som researcher rolig, lärorik, spännande, fartfylld och ansvarsfull. Du kommer redan från första dagen att få stort ansvar och en hög grad av flexibilitet och inflytande över ditt arbete.

Ansökan och information

Urval sker löpande, vi ser fram emot din ansökan. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Detta är ett föräldravikariat med start augusti/september 2018 och beräknas pågå till våren 2020.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Prosjekt lenger enn 6 måneder
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlskoga
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2018/117
Kontakt
  • Olle Öijen, 079-3373317
  • Linda Axäng, 079-3405442
Publicerat 2018-06-19
Sista ansökningsdag 2018-08-12

Tilbake til ledige stillinger