Karlskoga Energi & Miljö AB

AxÖ Consulting AB har mer än 50 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen. Vi arbetar med att förse regionens näringsliv och offentliga sektor med rätt kompetens. Vi vill se våra kunder växa och lyckas och vi vill växa och lyckas med dem. Vi sitter strategiskt placerade i Karlskoga och Örebro, två industristäder med flertalet välkända nationella och internationella bolag.

För ett konsultuppdrag hos Karlskoga Energi & Miljö söker vi nu en erfaren operativ inköpare. Uppdraget förväntas starta 1 oktober och pågå till juni 2019.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Som operativ inköpare hos Karlskoga Energi & Miljö kommer du bland annat att arbeta med:

  • Behovsanalys av inköpsförslag
  • Inköpsorder
  • Uppföljning av avvikelser rörande operativa inköp
  • Avrop
  • Se över ramavtal

Erfarenhet av offentlig upphandling är meriterande.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant utbildningsbakgrund som har erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter. Du bör även ha erfarenhet av att arbeta i Excel och Visma Tendsign. Goda kunskaper i svenska såväl som engelska är ett krav

För att lyckas i rollen är du en administrativ och utåtriktad person med god förmåga att kommunicera med andra människor. Viktigt är att du tar eget initiativ samt att du håller deadlines. Som person är du analytisk, strukturerad, noggrann och självständig.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Information och ansökan

Detta är en annons för ett konsultuppdrag hos Karlskoga Energi & Miljö. Uppdraget förväntas starta 1 oktober och pågå till juni 2019.

Urval sker löpande, vi ser fram emot din ansökan. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Om Karlskoga Energi & Miljö

Karlskoga Energi & Miljö säljer tjänster inom produktion och distribution av värme, el, ånga och biogas. Andra verksamheter är vatten och avlopp, renhållning, återvinning, stadsnät och småskalig vattenkraft. Företaget sysselsätter cirka 190 anställda och omsätter drygt 500 Mkr per år. Vår vision är; Vi skapar ekonomisk tillväxt samtidigt som vi kontinuerligt minskar det ekologiska fotavtrycket och bidrar till människors hälsa och trygghet.

Mer information finns på www.karlskogaenergi.se

Flytta till Örebroregionen

Örebroregionen får år efter år topplaceringar när Sveriges bästa logistiklägen rankas. Det blir gärna så när man når 70 procent av landets befolkning inom 30 mil. Som bosatt i Örebroregionen har du nära till butiker, grönområden, fritidsaktiviteter och sjöar oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet. Kanske är det därför man trivs så bra här?

Vill du veta mer? Besök http://www.flyttatillorebroregionen.se/

I samband med din flytt till Örebroregionen erbjuder AxÖ Consulting en unik medflyttarservice. Vi hjälper dig och hela din familj att finna rätt sysselsättningar för att ni ska trivas i er nya stad. Kontakta oss så berättar vi mer.

Anställningsform Tidsbegrænset ansættelse mere end 6 måneder
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Karlskoga
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2018/162
Kontakt
  • Olle Öijen, 0793373317
Publicerat 2018-08-29
Sista ansökningsdag 2018-09-29

Tilbage til Ledige stillinger