Skadeteknik Sverige AB

Skadeteknik är ett av Sveriges mest anlitade saneringsföretag. Med en ökad efterfrågan på företagets tjänster har de år efter år vuxit sig starka på den svenska marknaden och är idag ett av Mellan­sveriges större saneringsföretag med cirka 80 anställda. Bolaget, som har varit verksamt sedan 1989, har idag anläggningar i Jönköping, Karlstad, Karlskoga, Nyköping, Stockholm, Tranås och Örebro. Till platskontoret i Örebro söker de nu, med hjälp av AxÖ Consulting, en Fukttekniker med förmåga att arbeta serviceinriktat och metodiskt.

Arbetsuppgifter

Som Fukttekniker kommer du att åtgärda alla typer av fukt- och vattenskador med hjälp av torkmetoder som företaget successivt kommer att utbilda dig i. Arbetet innebär ansvar för uppdragen från beställning till dokumentation och återställande. I arbets­uppgifterna ingår att utföra fuktberäkningar, analyser och skadebesiktningar. Du kommer att arbeta självständigt med frihet under ansvar i ett starkt team.

Miljöhänsyn har en given plats i bolagets vardag när det gäller såväl arbetssätt som metoder. Samtliga enheter inom Skadeteknik-koncernen är certifierade enligt ISO 14001. En av företagets målsättningar är att ständigt identifiera, utveckla och anamma nya metoder som begränsar negativ miljöpåverkan.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som Fukttekniker har du en byggteknisk utbildning samt erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Vi ser även att du är flexibel samt att du har lätt att få kontakt med människor. God samarbets­förmåga är också mycket viktigt för denna roll.

Skadetekniks kunder har höga krav på dokumentation och därför bör du ha god IT-vana och lätt för att formulera dig på svenska, i både tal och skrift. Engelska är meriterande. Vidare är B-körkort ett krav och kunskaper i Maps önskvärt.

Ansökan

Urval sker löpande, vi ser fram emot din ansökan. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Skadeteknik

Skadeteknik är ett av Sveriges mest anlitade saneringsföretag och en komplett partner för alla typer av sanering och räddning av restvärden. Med uppdrag att rädda ekonomiska och känslomässiga värden, erbjuder vi helhets­lösningar och enskilda tjänster. Vi arbetar också med förebyggande åtgärder i syfte att förhindra skador som kan drabba miljö, människor, byggnader – och reducera kostsamma driftstopp i olika verksamheter. Expertkunskapen och erfarenheten kommer våra kunder och de skadedrabbade tillgodo i form av rådgivning och rätt kvalitet i genomförda arbeten. Förmågan att göra korrekta prioriteringar och använda metoder och resurser optimalt, är en trygghet för alla parter.

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Örebro
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2018/108
Kontakt
  • Oskar Bernling, 073-9157061
  • Linda Axäng, 079-3405442
Publicerat 2018-07-30
Sista ansökningsdag 2018-08-12

Tilbage til Ledige stillinger